Jumaat, 22 Julai 2011

Download instrumen standard prestasi KSSR

NSTRUMEN STANDARD PRESTASI TAHUN 1 KSSR


  Sumber: http://ilhamkuselalu.blogspot.com/search/label/Instrumen%20PRS


69 ulasan:

  1. takleh donloop le..minta le..emel ke boleh tak?kita exchange bahan..

    BalasPadam
  2. salam cikgu din: emel saya rosnahyunus@yahoo.com.sg
    saya nak yg pendidikan islam tahun 1 je..bolehkan? jazakallahukhaira.

    BalasPadam
  3. salam, cikgu, saya cuba download instrument dst kssr thn 1...tapi tak boleh..kenapa ya

    BalasPadam
  4. salam cikgu din yang banyak membantu :

    bolehkah cikgu din tolong emel emel saya (baby_fa2008@yahoo.com )pada saya instrumen pendidikan seni dan pendidikan kesihatan tahun 1 ?

    Terima kasih banyak ye ustaz (^-^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sape2 yg dh dpt instrumen PI th1, mtk tlg email kat saya:- weamiey@yahoo.com
      sumbangan anda diucapkan jutaan trima kasih

      Padam
  5. salam cikgudin. fail tak boleh download. mintak jasa baik cikgu din email instrumen pentaksiran tahun satu pendidikan islam --kamal75_trg@yahoo.com

    BalasPadam
  6. salam..nape saya x dpt download instrumen tahun 1? salkifzam@yahoo.com

    BalasPadam
  7. instrumen p.islam tahun 1. salkifzam@yahoo.com

    BalasPadam
  8. Salam cikgu minta jasa cikgu untuk share instrumen pentaksiran kssr pendidikan kesihatan dan pj tahun 1....kalau boleh emailkan kpd saya..
    fhaizul_1986@yahoo.com.

    terima kasih...

    BalasPadam
  9. xboleh downlod la..knape ye...plis help me

    BalasPadam
  10. instrument pendidikan islam tahun 1, tolong emel ke norifah78@gmail.my.tq

    BalasPadam
  11. mintak tolong email kan instrument pendidikan moral tahun 1 ye ustazz..silentwisper@yahoo.com

    BalasPadam
  12. mintak tolong emailkan intrumen matematik thn 1 ya ......balqishanani@yahoo.com............tq banyk2

    BalasPadam
  13. salam...
    di mana saya boleh dapatkan maklumat tentang program LINUS tahun 1. saya blur skrg coz tahun depan kena ajar BM tahun 1 dan berdepan dengan linus. kalau ada sesiapa yang boleh bantu dapatkan modul, sistem fail, cara mentadbir dan plan tindakan.

    BalasPadam
  14. salam ust...
    bila pulak nk upload instrument KSSR tahun 2 2012 pulak. x sabar dh nie... semangatttttt....

    BalasPadam
  15. assalam ustaz..
    mohon pertolongan ustaz..emailkan sy instrumen kssr year 1 DST dan BI ...tq..
    my email liza_hazali2009@yahoo.com

    BalasPadam
  16. assalamualaikum ustaz

    Saya cuba download tapi dah tak boleh. Minta jasa baik ustaz untuk email KSSR Year 2 DST dan Sains ke email saya
    ja_fakhrul@yahoo.com

    Terima kasih....

    BalasPadam
  17. terima kasih banyak2 di atas bahan2 evidens dst thn 1..dpt juga menambah idea dalam pentaksiran..kalu ada bahan evidens thn 2 lagi baik...

    BalasPadam
    Balasan
    1. cikgu tolong saya, emailkan evidens dst thn 1. usaha nak download tak berjaya. rosid873@yahoo.com..tq byk2

      Padam
  18. assalam cikgu semua kata tak le nak downlod instrumen dst tahun 1. saya dah lama cari tapi tak dapat. boleh cikgu email kepada saya. hayynie82@yahoo.com.my. usaha cikgu saya dahului dengan terima kasih.

    BalasPadam
  19. assalamualaikum...ustaz....xboleh download ler ustaz.....Saya minta jsa ustaz utk e-mailkn document KSSR thn 1 bm.....ke e-mail saya,irena.khai@ymail.com....ini bgi pihak ibu saya.....hehe..terima kasih....:D

    BalasPadam
  20. Salam. ada x instrument kssr dst tahun 2. Klau ada, mintak jasa baik ustaz tlg emailkan pd sy. Mintak skali ngan instrument p.kesihatan tahun 1. sy try download x dpt. email sy: bkyh_84@yahoo.com.
    Segala jasa baik ustaz diucapkan terima kasih.

    BalasPadam
  21. assalamualaikum.
    boleh tak usatz emailkan instrumen prestasi kssr english tahun 1 kepada saya. saya ada masalah untuk download bahan tersebut.mira_kejawak@yahoo.com

    BalasPadam
  22. assalamualaikum,ust...nak minta tlg ustaz emailkan instrumens KSSR tahun 2...syukran jazilan ya ustaz...

    BalasPadam
  23. lupa nak bagi email..raobulankejora@gmail.com...

    BalasPadam
  24. TLG SAYA DOWNLOAD INSTRUMEN MATH

    BalasPadam
  25. Salam ust...boleh tlg emailkan tak instrumen PMoral tahun 1...Tkasih.
    email saya...rosmah.yong@yahoo.com.my

    BalasPadam
  26. salam ckgudin..mntak ckgu emailkan insrumen kssr pendidikan islam thun 1 & 2 bleh,,ni emailnya manawang5740@yahoo.com

    BalasPadam
  27. Assalam Cikgudin. Mintak tolong emailkan DST Insrumen KSSR Thn 1
    Download Not available

    Hishanuddin@yahoo.com

    BalasPadam
  28. salam...dimana blh sy dpt contoh instrument kssr pai tahun 2...klu ada blh x emel sy...mohd_rozimi@yahoo.com

    BalasPadam
  29. Salam....Cikgudin boleh tolong emelkan instrument kssr pai tahun 1dan 2........cta83@yahoo.com...time kasih.

    BalasPadam
  30. salam...cikgudin..nak betulkan emel ctas83@yahoo.com

    BalasPadam
  31. akum cikgu boleh tk cikgu emelkan dekat saya instrument pjk, muzik tahun 1 dan 2? email yosni79@gmail.com terima kasih banyak2...

    BalasPadam
  32. Salam.. saya berminat dgn instrumen2 muzik dan maths tahun 1 dan 2. Minta jasa baik cikgu utk e-mail pada sy. email rusz02@yahoo.com
    Tq ye.

    BalasPadam
  33. Salam, pergi web kssronline.com. Byk info kssr . Boleh order stickers cantik cantik juga .

    BalasPadam
  34. salam...
    mohon jasa baik cikgudin tolong emailkan instrumen matematik thn 2 pd emel eryn_rugratz84@yahoo.com
    saya dh kebuntuan mencari instrument yg sesuai...

    BalasPadam
  35. minta share ye cikgu Din.Terima kasih banyak2 cikgu Din,jasamu hanya Allah yang dapat membalas. Semoga perjalanan hidup cikgu dimudahkan Allah sabagaimana cikgu memudahkan orang lain.

    BalasPadam
  36. nak minta share instrument pentaksiran pj... anniesidin@yahoo.com

    BalasPadam
  37. nk minta share instrument pj .azadarissa@yahoo.com

    BalasPadam
  38. tak boleh nak download la cikgu..mintalaa..emelkan kan boleh ke?emel add saya maziatulyusof@yahoo.com.my. tq naaa...

    BalasPadam
  39. saya nak bi year 1. maziatulyusof@yahoo.com.my

    BalasPadam
  40. salam cg...sy xdapat download..bley x cg emailkn kpd sy instrumen pentaksiran dunia muzik thn 1, seni visual thn 1...terima kasih atas jasa baik cg

    BalasPadam
  41. nie email sy n0raliza6359@yahoo.com

    BalasPadam
  42. tak dapat dunlod..bole email PJK ksr thn 1 kat nanie_245@yahoo.com.... jasamu dikenang...trima kasih...

    BalasPadam
  43. cikgu..terima kasih..

    BalasPadam
  44. cikgu dari Batu Pahat, Johor5 April 2012 9:56 PTG

    Terima kasih kerana sudi berkongsi bahan kssr dengan cikgu-cikgu lain termasuklah saya.Semoga bahan-bahan tersbut dapat memberi manfaat kepada murid-murid di sekolah saya.Terima kasih sekali lagi.

    BalasPadam
  45. ckgu din, minta jasa baik ckgu emailkan sy instrumen dsv thn 1, bm th1, n pai thn1, juga dst thn 1. smoga pertolongan ckgu din dpt membantu mrd2 sy nant. hanya allah dpat membls jasa ckgu. tq..

    BalasPadam
  46. lupa pula sy nk bg email. nooraimi1@gmail.com
    mnta ckgu emailkan, instrumen dsv, pai, bm n dst. smuanya utk thn1. t.ksh byk ckgu.

    BalasPadam
  47. asalamualaikum. saya dah cuba download instrumen pendidikan moral tahun 2. tapi masih x leh ...boleh emailkan kpd saya / jasa baik cikgu diucapkan jutaan terima kasih. rosmiah@gmail.com

    BalasPadam
  48. salam..
    cikgu,tolong emailkn pd saya instrumen pendidikan jasmani dan kesihatan utk tahun 2..dh try dwload tpi x bley..terima kasih..snootybee83@yahoo.com

    BalasPadam
  49. cikgu,tlg bagi bahan intrument sains tahun 2,tq roserizai@yahoo.com

    BalasPadam
  50. boleh downloadlah........... terima kasih banyaklah ustaz semoga Allah panjangkan umur dan boleh berbakti lagi

    BalasPadam
  51. assalamualaikum...cikgu,terima kasih di atas perkongsian maklumat ni...boleh x emailkan instrumen kssr DST tahun 2... dah lama cari xjumpe...ni email sya ct.aishah888@gmail.com

    BalasPadam
  52. assalamualaikum...ustaz, blh xmintak tlg emelkan instrumen kssr PJ tahun 1 dan 2. ceksu80@yahoo.com

    BalasPadam
  53. assalamualaikum...ustaz, blh xmintak tlg emelkan instrumen kssr PJ tahun 1&2. ceksu80@yahoo.com

    BalasPadam
  54. LIA
    assalamualaikum...ustaz blh xmintak tlg emelkan instrumen kssr eng thn,sains thn 1,sains thn 2,try bnyk kali cannot le dwnld......

    tq

    BalasPadam
  55. assalamualaikum...ustaz ASAP..........

    BalasPadam
  56. salam...ustaz, blh xmintak tlg emelkan instrumen kssr PJ thn 2

    jqaf06@gmail.com
    zu

    BalasPadam
  57. slm ckgu..boleh emelkan saya instrment kssr bm dan dunia sains tahun 2.emelkan saya d mus_chris69@yahoo.com

    BalasPadam
  58. salam, ustaz..saya sedang mencari contoh evidens pendidikan jasmani tahun 1 & tahun 2... dalam laman ini, saya melihat evidens pend kesihatan sahaja..boleh ustaz bantu saya..

    BalasPadam
  59. salam..mohon share eviden DST tahun 2..x dapat download..abe_azwan@yahoo.com

    BalasPadam
  60. salam...ustaz, jika ada kesempatan boleh ke ustaz emailkan instrumen matematik & DST tahun2 ke email saya: nick_catty@yahoo.com

    BalasPadam
  61. salam, ustaz........ nk minta tolong. kalu ade ksmpatan boleh ustaz email instrumen p.moral & p. kesihatan tahun 1, serta p.moral tahun 2. terima kasih
    iqnotebook@yahoo.com

    BalasPadam
  62. Assalamualaikum cikgu, selamat hari raya aidil fitri maaf zahir n batin.Mntak tolong emailkan instrumen PJ dan P.Kesihatan tahun 2 ke email saya capoera87@gmail.com.terima kasih

    BalasPadam
  63. assalamualaikum cikgu. Saya mohon jasa baik cikgu untuk emailkan instrumen pentaksiran dunia muzik tahun 1 dan 2. Segala jasa baik didahului dengan ribuan terima kaasih..( norsiah377@yahoo.com)

    BalasPadam
  64. slam cikgu...mta jasa baik cikgu emailkan untuk sy instrumen PAI th 1 dan 2....segala keprihatinan cikgu sy ucapkan tq...chekhaa74@ymail.com

    BalasPadam
  65. salam bahagia. Saya pohon jasa baik cikgu untuk emailkan instrumen pentaksiran dunia seni visual tahun 2.Ribuan terima kasih diucapkan. (leeleeat65@yahoo.com )

    BalasPadam
  66. terima kasih cikgu Din,perkongsian yg sgt bermanfaat

    BalasPadam
  67. hidup lg ke x cikgu din ni..x reply sepatah pun.. kami hrp dpt bantu kami..huhu

    BalasPadam